Vraag

19 juni 2023
Profielfoto van Miriam van der Pol
Coördinator marketingcommunicatie

“Worstel je soms met de complexiteit van de problemen die spelen in de publieke gezondheid en zou je willen leren hoe je deze wicked problems nog beter kunt aanpakken? Wil jij graag uitgedaagd en verleid worden om anders te denken?”

Toelichting

Ben je een ambitieuze professional, beleidsadviseur of projectleider werkzaam in de publieke gezondheid, die graag wordt uitgedaagd en verleid om anders te denken? Vind je het leuk om je eigen expertise te delen? Je vindt het leuk om je eigen expertise te delen? Je kijkt vooruit en levert graag een bijdrage aan een toekomstbestendige public health, het liefst samen met anderen. Wil je leren hoe je je rol als GGD-professional, beleidsadviseur, kwartiermaker of projectleider in de regio kunt verstevigen en samen met anderen de ingewikkelde problemen hanteerbaar kunt maken? 

Motivatie

Meld je dan aan voor de gratis Informatiebijeenkomst leergang toekomstgerichte publieke gezondheid op 26 juni 2023 van 19.30 – 20.30 uur. Tijdens deze online bijeenkomst hoor je meer over de inhoud van de zevendaagse leergang Toekomstgerichte publieke gezondheid die in oktober 2023 weer van start gaat. Er is ruim tijd om vragen te stellen

Deze vraag heeft nog geen reacties.