Vraag

19 april 2021
Profielfoto van Rinske van den Barg
Communicatie en consultancy

““Oproep! Bent u betrokken bij een onderzoek of project dat de James Lind Prijs verdient? Of kent u bedrijven of onderzoekers die projecten of onderzoeken zouden willen inzenden?””

Toelichting

Graag wijs ik jullie op de James Lind prijs, die ook dit jaar weer namens NPN wordt uitgereikt in twee categorieën: onderzoek en toepassing. De winnaars in beide categorieen ontvangen een bedrag van €10.000,-, te besteden aan vervolgprojecten of onderzoeken.   

De James Lind Prijs is een wetenschapsprijs. Het ondersteunt en erkent het belang van wetenschappelijke onderzoeken naar fysiologisch actieve (voedings)stoffen en moedigt toepassingen ervan in de praktijk aan. Denk hierbij aan onderzoeken of praktijkvoorbeelden waar de inzet van vitamines, mineralen, probiotica, visolie of andere stoffen een rol spelen. Bekijk hier meer informatie.

Misschien is er iemand/een initiatief binnen jouw organisatie die de prijs verdient? Laat het ons weten! Het insturen van een onderzoek of toepassing kan t/m vrijdag 30 april 2021 op https://www.npninfo.nl/jameslindprijs/inzenden-en-stemmen/.

Deze vraag is door Rinske gesloten.
Deze vraag heeft nog geen reacties.