Vraag

17 augustus 2020
Profielfoto van Inge Bloemen
Relatiemanager

“Oproep! Ben jij bezig op dit moment om preventieve leefstijl in brede vorm nóg meer onder de aandacht te brengen en wil je graag gezamenlijk met een virtuele stand aanwezig zijn bij het Jaarcongres van Vereniging Arts & Leefstijl, lees hieronder verder...”

Toelichting

“Welke partijen die bezig zijn met een Vitaliteitscontract, sluiten zich bij ons (&niped, De Persoonlijke GezondheidsCheck) aan als exposant op het online Jaarcongres van Vereniging Arts & Leefstijl?”

In de week van 21-25 september organiseert Vereniging Arts&Leefstijl haar jaarcongres, dit keer een virtueel congres verdeeld over 4 thema-avonden (waaronder e-health, leefstijlinterventie) en een slotconferentie op vrijdag. E-Health organisatie &niped wil zich daar graag als innovatieve partij op het gebied van gezondheid en leefstijl, en ontwikkelaar van de Persoonlijke GezondheidsCheck, presenteren. Wij hechten daarbij erg aan samenwerken en dit lijkt ons een mooi moment om met een aantal leden van de Federatie, samen één gezicht te laten zien en aandacht te vragen voor preventieve gezondheid!

Oproep! Ben jij bezig op dit moment om preventieve leefstijl in brede vorm nóg meer onder de aandacht te brengen en wil je graag gezamenlijk met een virtuele stand aanwezig zijn bij het Jaarcongres van Vereniging Arts & Leefstijl, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. (Doelgroep is: artsen, specialisten, geneeskundigen, apothekers, verpleegkundigen, POH’s etc).

Kortom: wie van jullie doet mee? De kosten van deelname delen we uiteraard; zo is het ook financieel voor iedere partij aantrekkelijk. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen:

Inge Bloemen, relatiemanager &niped – tel. 06 153 51 201

Profielfoto van Piet van Loon
Orthopeed/ houdingsdeskundige

Beste Inge,
Als kleine organisatie/ stichting( ANBI), Houding Netwerk Nederland, opgericht om de preventiekennis uit de geneeskunde rond houding en bewegen (de klassieke orthopedie/ heilgymnastiek en gymnastiek) weer beschikbaar te krijgen voor het kind, zouden we bij dit initiatief een bijdrage kunnen leveren. De z
De bekende directe en indirecte negatieve gevolgen van het zitten op de gezonde ontwikkeling van het kinderlichaam zijn binnen dit hygiënedenken bepalend voor welke kant het op moet, willen de grootste volksziekten die hier primair aan hangen, rugklachten en artrose, niet nog meer zorgkosten en zorgvraag gaan opleveren. Maar ook andere chronische aandoeningen hebben hun grootste aanjagende factor in de sedentaire leefstijl ( vlg RIVM). Wij vinden , dat kennis over je eigen ( lichaams-)houding of die van kinderen ( of patiënten) , welke je met de buktest/ Finger Floortest . door ons als Houdingnet ook als Quicktest op het Jeugdjournaal gebracht, als onderdeel van een personal check gebruikt zou kunnen worden. Ondanks dat we "strijden tegen de E-sickness" kan slimme technologie voor deze personal check ontwikkeld gaan worden. Piet van Loon, orthopeed.

Profielfoto van Ben van Gent
Ben van Gent
Bestuurder

Ha Inge,

Vanuit mijn bedrijf, Sensire in en rond de Achterhoek zijn we volop an het inzetten om met samenwerkingspartners, waaronder gemeenten, te gaan onderzoeken wat we voor infrastructuur kunnen ontwikkelen om eigenaarschap voor de vraag om gezondheid te kunnen beantwoorden. Dus ik praat er graag over mee om te presenteren.

Profielfoto van Saskia Geurts
Directeur

Dag Inge,

Ik kan de vraag uitzetten bij onze leden, aangesloten bedrijven die voedingssupplementen vermarkten. heb je daar interesse in?

m.v.g. Saskia Geurts, directeur NPN